Massager

 

Fysiurgisk massage/dybdegående massage.

Dybdegående massage er med til at løsne affaldsstoffer i kroppen, sætte gang i blodcirkulation og løsner op for alle dine muskelspændinger. Vælg mellem 30 min eller 60 min. Vælger du 30 min masseres dele af kroppen efter ønske. F.eks. ryggen og arme, skuldre og nakke eller ben.

Hollywood massage/ velvære massage.

 

Luksus massage med en blid massageteknik, som løsner op for dine spændinger i kroppen. Hollywood massage er behagelig og giver ro, lethed og afspændthed. Du bliver helt afstresset og følelsen af indre ro og velvære kommer helt naturligt.

 

 

Bindevævsmassage.

 

Bindevævs massage udføres med sugekopper af gummi i forskellige størrelser. Denne massage adskiller sig fra de mere almindelige massageformer i det denne massageform virker dybere og længere tid. Kredsløbet stimuleres og kroppen begynder at udskille flere affaldsstoffer, hvilket medføre større bevægelighed i muskler og led.

 

 

Ansigts- og hovedbundsmassage.

 

Denne massage er afspændende for krop og psyke og giver dig en skøn afslapning. Med roterende tryk og blide stræk af ansigtets, hovedbunds og ørernes zoner, bringes kroppens indre og ansigtets ydre i harmoni. Spændinger løsnes i bl.a kæber, og rynker og linjer glattes ud. Du slipper tanker, bekymringer og stress og oplever velvære og dyb afspænding.

 

Hotstone massage.

Hotstone massage udføres med varme lavasten, hvilket er en helt unik oplevelse.

Når dybe massagestrøg kombineres med varmesten, opnås en meget blødgørende massage. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer. Kombinationen af hænder og varme lavasten giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utroligt effektivt og samtidigt giver en indre ro som modvirker stress. Stenene bliver varmet op til en temperatur på ca. 55-60 grader, hvorefter kroppen masseres med stenene. Nogle af stenen bliver lagt i håndfladerne, mellem tæerne og andre steder på kroppen.

 

Thai herbal ball massage.

 

En mere end 400 år gammel massageteknik. Thai herbal balla indeholder op til 22 forskellige 100% rene urter, som fastholdes i et blødt stykke bomuld. Disse bliver udsat for damp med en temperatur på ca. 100 grader.De opvarmede herbal balls masseres ind i huden, som mostager de velduftende olieekstrakter samt den afslappende varme. 

Thai herbal balls åbner op til en ny verden med afslappelse og wellness.

 

Lava shell massage

Gemmen århundreder har stillehavets beboere høstet og indtaget de smukke tigerstribede muslinger og smidt skallerne væk. Nu er disse kasserede skaller fra Filippinerne blevet forvandlet til verdens mest powerfulde massageredsskab.

Massage med Lava shells er en form for hotstone massage, men det helt særlige ved denne massageform, er den indgående forbindelse mellem naturen og kulturen.

Når skallerne fyldes med Lava Gel og med Activating Solution, som er en væske, frembringes varme automatisk. Varmen holder i mere end 1 time, og giver dig mulighed for at få èn unik massage med blot to skaller!

Denne behandling er ren wellness. Efter behandlingen, vil din krop være total afslappet og musklerne varme, lige som ved hotstone massage.

Beauty Gua Sha massage

Beauty Gua Sha massage er en slags facefitness, når den laves i ansigtet. Huden får en kærlig opvågning. 

Den er genial til bl.a. antiaging men også ømme fødder og ben, appelsinhud, urenhud mm. 

© 2020 by Fredlykke