top of page

Øvrige behandlinger

Øvrige behandlinger

Makeup Vi lægger makeup – alt fra aften makeup til brude makeup. Vi benytter her Idun Minerals makeup og enkelte andre produkter. Forhør nærmere om priser.

 

California Tan Sunless (15 min. - 199kr.) En smuk sommerkulør på få minutter. California Tan Sunless er kåret som markedets bedste selvbruner. Med denne spraytan får du en super flot, solbrun kulør helt uden påvirkning af skadelige UV-stråler fra solen. Behandlingen foregår i et lukket rum og udføres af en af vores professionelle behandlinger.

 

Lash Lift Drømmer du om smukke vipper uden bøvlet med brug af blandt andet vippebukkeren? Så kan du få et Lash Lift – et vippebuk, som holder i 4-6 uger. Daglig brug af vippebukker slider på øjenvipperne og derfor er Lash Lift et godt alternativ.

(Kom til behandlingen uden mascara)

Lash Lift 379kr.

Lash Lift inkl. farvning af vipper 399kr

Farvning af bryn og vipper Du kan også få farvet dine bryn eller vipper. Det fremhæver øjnene rigtig meget, at få farvet bryn/vipper.

Farvning af bryn og vipper inkl. retning 200kr.

Farvning af bryn og vipper 150kr.

Farvning af bryn eller vipper 100kr.

Farvning af bryn inkl. retning 150kr.

Retning af bryn 100kr. Retning af bryn ifm. anden behandling 85kr.

Hårfjerning Vi benytter to forskellige slags voks Pandhy’s sukkerpaste er en sukkervandsblanding, som har været kendt og brugt i århundreder. Blandingen er 100% naturlig og er helt uden kemikalier og dufte. Sukkermassen påføres imod hårets naturlige vækstretning. Det fjernes med vækstretningen og efterlader ikke huden rød og irriteret. Hive’s special formuleret honningvoks påføres med spatel med hårets vækstretning og hives af mod vækstretningen. Behandlingen er hurtig og efterlader huden blød og fri for hår.

Voks af overlæbe eller hage 99kr.

Voks af overlæbe og hage 169kr.

Voks af næsebor 85kr.

Voks af knæ og ned 265kr.

Voks af bikinilinje eller armhuler 155kr.

Voks af ryg 350kr.

Voks af hel ben 500kr.

Voks af hel ben inkl. bikinilinje 600kr.

Voks af lår 275kr.

Priserne er vejl.

 

Udespa Nyd det cirka 38 grader varme vand i vores udespa med 7 sæder, der alle sammen gør noget forskelligt. Der er blandt andet ’Dronningestolen’, hvor ryg, lår og læg bliver masseret på samme tid med strålerne under det varme vand.

30 min 195kr.

Udespa, renvelvære, Sigwellnes aps
bottom of page