top of page
Green peel.jpg

GREEN PEEL

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® er en effektiv urtebehandling. Urterne består af bl.a. proteiner, kulhydrater, vitaminer og enzymer. GREEN PEEL® indeholder ingen kemiske eller skadelige stoffer. GREEN PEEL® indeholder bl.a. alger, aloe vera, padderok, morgenfrue og lungeurt.

Behandlingen forbedrer blod- og mikrocirkulationen, øger kollagen og elastin i huden og løsner det øverste lag af huden. Det vil sige, at udrensningen af huden bliver bedre, cellefornyelsen øges, huden opstrammes, rynker reduceres, uren hud og ujævn hudtone mindskes. Behandlingen er dog ikke en wellness behandling.

Peel4Beauty (30 min. - 479kr.)

Til dig der har en travl hverdag. En effektiv behandling på kort tid, der stimulerer huden, så den får en smuk glød. Perfekt før en tur i byen.

Fresh Up (60 min. - 695kr.)

Huden bliver livet op og får en skøn udstråling. God til den lidt triste og trætte hud, som mangler et boost.

Energy (60 min. - 1195kr.)

Huden regenereres og får masser af ny energi. Hudens tekstur forbedres og behandlingen fungerer godt til pigmentfejl, urenheder og linjer. Behandlingen kan give en let afskalning af huden.

Classic (Ca. 90 min. - 1795kr.)

Ny hud på 5 dage. En GREEN PEEL® Classic består af 2 behandlinger. Den første behandling og en efterbehandling, som man skal have efter 5 dage. Huden vil i de fleste tilfælde komme til at skalle, så vi anbefaler at få første behandling en onsdag, da afskalningen starter på 3.-4. dagen og så få efterbehandlingen den efterfølgende mandag. Behandlingen reducerer bla. store porer, rynker, fine linjer, uren hud/akne, ar, strækmærker og pigmentfejl. Huden bliver tykkere og mere elastisk. Der skal også tilkøbes et hudpleje kit, som skal bruges imellem de 2 behandlinger.

Naturlig ingrediens ansigt maske
bottom of page