top of page
Ansigtspleje

Ansigts
behandlinger

Alle behandlinger bliver tilpasset den enkelte hudtype og hudtilstand.

Behandlingerne udføres med Evolve eller Purity Herbs.

 Evolve er håndlavede, økologiske og veganske hudpleje produkter, som ikke indeholder nogen, skadelige stoffer, og de  er nogen af de reneste produkter på markedet.

Deres produkter er proppet med effektive superfoods og naturlige aktiv-stoffer, som bliver blandet med de reneste, naturligste oliere og smørstoffer, for at give et produkt i højeste kvalitet, der kan nære og pleje huden.

Serien kan bruges af alle, selv dem med sart hud.

 

Purity Herbs er 100 % rene, islandske naturprodukter, som ikke indeholder parabener og andre kunstige tilsætningsstoffer. Produkterne er til alle aldre og alle hudtyper. De indeholder kun naturlige ingredienser, såsom vilde islandske urter, islandsk vand og rene æteriske olier.

Ansigtsbehandling

En lækker ansigtsbehandling, som starter med afrensning og peeling. Der dybderenses efter behov, hvorefter du får en beroligende massage i ansigtet. Derefter påføres en maske, og der sluttes af med plejende serum, ansigts- og øjencreme.

Dybderensende ansigtsbehandling

Denne behandling er til den urene hud, der virkelig trænger til en dybderens. I stedet for massage, bliver der brugt tid på en grundig dybderens.

Komplet ansigtsbehandling

Denne behandling består af det samme som den ovenstående, men der inkluderes også pleje af hals og decolleté.

 

Luksus ansigtsbehandling

Denne behandling inkluderer også ansigt, hals og decolleté. Oveni det får du en afstressende hovedbundsmassage.

 

Anti-stress ansigtsbehandling

Behandlingen starter med en lille velvære skulder/nakke massage. Derefter en afslappende ansigtsbehandling, der blandt andet indeholder ansigts- og hovedbunds massage, maske og afsluttende cremer.

Non-invasiv mesoterapi

- Ansigtsbehandling -

Mesoterapi er en meget effektiv antiage behandling - uden injektioner. Behandlingen viser et øjeblikkeligt resultat i hudoverfladen og kickstarter hudens egen reparationsproces. Det gør den med hjælp fra unikke cocktails med bla. hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og mange, små kontrollerede nåleprik i huden via specielle meso- og microneedling moduler. Non-invasiv mesoterapi er en af de mest efterspurgte skønhedsbehandlinger på verdensplan.

Meso Skin Perfector

– Bedre end BB Glow-

Denne behandling opstrammer huden næsten ligesom ved mesoterapi. Ved en BB Glow behandling er de unikke cocktails, som vi normalt bruger ved mesoterapi, skiftet ud med en anden cocktail med lidt farve i, der giver en frisk glød til huden. Fungerer godt til reduktion af fregner og misfarvning i huden forårsaget af akne og aldring. Kort sagt – en behandling, der reducerer fine linjer, rynker og ujævn hud og giver en flot glød til huden.

 

Meso Peel

– en kemisk peeling Meso Peel-

Melanin mindsker fine linjer, rynker og pigmentpletter og giver en mere ensartet hudtone. Den giver en frisk glød til huden, fordi den fjerner de døde hudceller. Efterfølgende produkter trænger nu dybere ned i huden og virker bedre. Virker også anti-aging. Meso Peel Acne mindsker fedtproduktion, virker anti-bakteriel og antiinflammatorisk, samt mindsker ar og virker på samme tid også anti-aging.

Non-invasiv mesoterapi

- strækmærker-

Mesoterapi er en meget effektiv behandling - uden injektioner. Behandlingen stimulerer sårheling, styrker produktionen af væv og hjælper med at opbygge kollagenmatrixen. Strækmærker kan reduceres med denne behandling og rødme kan desuden reduceres med 13%. Behandlingen er effektiv, men skånsom. Kontakt os for mere info om behandlingen.

Purity Herbs
bottom of page