top of page
Massage Stones

Massage

Fysiurgisk massage/dybdegående massage

Dybdegående massage er med til at løsne affaldsstoffer i kroppen, sætte gang i blodcirkulationen og løsner op for alle dine muskelspændinger. Vælg mellem 30 min. eller 60 min. Vælger du 30 min., masseres dele af kroppen efter ønske. F.eks. ryggen og arme, skuldre og nakke eller ben.

Hollywood massage/velvære massage

Luksus massage med en meget blid massageteknik, som løsner op for dine spændinger i kroppen. Hollywood massage er behagelig og giver ro, lethed og afspændthed. Du bliver helt afstresset og følelsen af indre ro og velvære kommer helt naturligt.

Gua Sha – ben

De dybdegående strøg med den flade Gua Sha sten løsner op i muskelspændinger og afhjælper cellulite. Skrabe-bevægelserne med stenen sætter gang i udrensningen af affaldsstoffer, sætter gang i blodcirkulationen og laver lymfedrænage. Man kan opleve, at man får lidt blå mærker eller røde prikker dagen efter, men det er helt normalt og det er bare det gamle blod, der kommer til syne lige under huden.

Thai herbal ball massage

En 400 år gammel massageteknik. Thai herbal balls indeholder op til 22 forskellige 100% rene urter, som fastholdes i et blødt stykke bomuld. Disse bliver udsat for damp med en temperatur på ca. 100 grader. De opvarmede herbal balls masseres på huden, som modtager de velduftende olieekstrakter samt den afslappende varme.

 

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage udføres med sugekopper af gummi i forskellige størrelser. Denne massage adskiller sig fra mere almindelige massageformer i det at denne massageform virker dybere og i længere tid. Kredsløbet stimuleres og kroppen begynder at udskille flere affaldsstoffer, hvilket medfører større bevægelighed i muskler og led.

 

                                                     Ansigts- og hovedbundsmassage
Denne massage er afspændende for krop og psyke og giver dig en skøn afslapning. Med roterende tryk og blide stræk af ansigtets, hovedbundens og ørernes zoner, bringes kroppens indre og ansigtets ydre i harmoni. Spændinger løsnes i bl.a. kæber og pande. Du slipper tanker, bekymringer og stress og oplever velvære og dyb afspænding.

Hotstone massage

Hotstone massage udføres med varme lavasten, hvilket er en helt unik oplevelse. Når dybe massagestrøg kombineres med de varme sten, opnås en meget blødgørende massage. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer. Kombinationen af hænder og varme lavasten giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger effektivt og samtidigt giver en indre ro, som modvirker stress. Stenene bliver varmet op til en temperatur på ca. 55-60 grader, hvorefter kroppen masseres med stenene.

Hot Stone Massage
bottom of page